Dobrodošli na spletni strani Šolske veterinarske ambulante

Šolska veterinarska ambulanta BIC Ljubljana


Šolska veterinarska ambulanta BIC Ljubljana je prva šolska ambulantna za male živali v Sloveniji. Od leta 2015 deluje pod okriljem Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana. Namenjena je izobraževanju dijakov programa veterinarski tehnik na BIC Ljubljana, Gimnaziji in veterinarski šoli. V sodobno opremljeni ambulanti se dijaki učijo oskrbe hišnih ljubljenčkov na resničnih primerih in ne le z vajo na modelih – plišastih igračah. Ambulanta je namreč odprta tudi za javnost, kar dijakom omogoča kakovosten praktični pouk v realnih razmerah, v katerih bodo v prihodnje tudi delali. Zdravstveno stanje hišnih ljubljenčkov dijaki spremljajo pod mentorstvom doktorjev veterinarske medicine. Svetujejo tudi glede vzgoje, prehrane,

nege in morebitnih vedenjskih težav živali. V naši ambulanti se zavedamo pomembnosti

pravilnega pristopa in rokovanja z živalmi, zato se vsakemu pacientu popolnoma posvetimo in omogočimo čim manj stresa med pregledom ter diagnostičnimi postopki, četudi to zahteva več časa.

 

 

DELOVNI ČAS:

Šolska veterinarska ambulanta BIC Ljubljana v ponedeljek, 4. 5. 2020, ponovno odpira vrata. Odprti bomo vsak delavnik od 8.00 do 17.00. Med 12.00 in 13.00 bo ambulanta zaradi čiščenja in razkuževanja zaprta. Naročanje je obvezno, vse stranke pa naj ob obisku nosijo zaščitno masko, si dosledno razkužujejo roke in upoštevajo navodila veterinarjev. Dijaki do nadaljnjega na praksi ne bodo prisotni. Za več informacij smo vam na voljo na telefonski številki 040 346 685 ali na 01 28 03 721 in e-naslovu: sol-vet-amb@bic-lj.si. Lepe praznike želimo. 

 

Bic-ljveterinarska postaja d.o.o.